Smukke Design House med bjergudsigt

Hurtigt resume

Reference:
B03287SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
512 m2
Grund:
650 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
4
CEE:
B

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Ejendom 512m2 bygget af et udsøgt design med stille have med pool. Stor stue på 70m2, med pejs og dobbelt højdelofter at have åbent lys også åben for haven og med uhindret udsigt og pool med overfyldt vand, gas pejs.
Behagelig følelse er at være på et synspunkt på grund af det høje niveau, huset er, og hvordan huset oversvømmer lyset. Design køkken type kontor og Gaggenau apparater.
Bilag vi har plads til vaskemaskine og jern, med spisekammer og direkte udgang til haven.
På samme etage finder vi et meget praktisk suite værelse som et studie-spillerum eller til at rumme gæster.
Klatring i de ædle trapper har vi soveværelse med et storslået omklædningsrum og et badeværelse færdigt i naturlig skifer med stor bruser og spabad. To andre værelser på gulvet har en indbygget garderobe og en af ​​dem en mezzanin. Disse to værelser deler et badeværelse. Det åbne rum over stuen kunne lukkes, hvis du har brug for flere værelser og bliver det fjerde værelse på gulvet.
I kælderen har vi et suite værelse med påklædningsværelse, et spillelokale til tv, garage til ca. 4 biler med pantry og storslået vinkælder.
Huset er lavet med de bedste materialer og finish. Det har alarm, egetræsgulv, centralt vakuum, radiantvarme og integreret klimaanlæg, termoruder med sikkerhedsræk og elevator, der forbinder alle etager.

Meget godt forbundet enten med offentlig transport eller ad landevej, hurtig adgang til Vallvidrera Tunnel, L'Arrabassada motorvej og motorveje.
Tæt på de bedste hospitaler i landet, prestigefyldte skoler og universiteter, golfbane.
Huset ligger i det øvre område af Mirasol, rørende Rambla fra haven og 8 minutters gang fra stationen og indkøbscenteret Mirasol, 5 fra La Farga og 7 fra Børnenes Farga. Ideel beliggenhed for dem, der ønsker at nyde ro og god udsigt, men at være godt forbundet og med alle tjenester.