Bedøvelse Villa i fremragende område

Hurtigt resume

Reference:
B00001SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.200.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
457 m2
Grund:
517 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:
F
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende enfamilie ejendom på 457 m2 bygget på 3 etager på en grund på 517 m2 i et af de mest privilegerede områder i Sant Cugat, i Golf. Huset, udstyret med alle bekvemmeligheder, har en fremragende fordeling og er renoveret i perfekt stand. Stueetagen består af en stor stue med gas pejs, bibliotek værelse, gæstetoilet og et stort køkken udstyret med spisestue. Både stuen og køkkenkontoret har adgang til sin store private have med swimmingpool.

Øverste etage i huset består af to soveværelser med dobbeltsenge med badeværelse en suite og en master suite med et dejligt omklædningsrum, garderobeskabe og badeværelse med spabad .

På den nederste etage af huset finder vi et stort multifunktionsrum, et serviceværelse med badeværelse, vaskerum / strygebræt, kælder og en stor garage til fire biler. Det har en elevator på de tre etager.

Ejendommen er udstyret med hjemmeautomatisering, perimeteralarm og interiør, gulvvarme, saltvandspool, centralt vakuum, vandfilter, indbyggede skabe og store vinduer med termoruder og en garage på 90m2