arxiu området familie hus i Sant Cugat

Hurtigt resume

Reference:
B00420SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
244 m2
Grund:
600 m2
Værelser:
7
Badeværelser:
3
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Superb parcelhus på 245 m2 på en grund på 666m2 i det bedste område i Sant Cugat. Huset er beliggende kun 5 minutter fra FGC stationer (både stationen Valldoreix, Sant Cugat og som Mirasol).
Huset blev fuldstændig renoveret i 2006 og har to etager.
I Den første sal har et stort køkken, hvor du kan lave mad og familie middage. En stue med adgang til haven, hvor vi finder en smuk veranda med udsigt over haven og privat pool. I haven har vi også en lille træ hus, hvor at opbevare haveredskaber, pool osv
I denne første sal har også en dobbelt værelse med badeværelse med udsigt over haven.
På anden sal vi når en hal hvor vi har 2 soveværelser med dobbeltsenge og 1 enkelt soveværelse med indbyggede skabe og deres respektive badeværelse. Vi har også 1 værelse, der i øjeblikket bruges til vasketøj, er meget praktisk at være ved siden af ​​værelserne. Vi fandt også en stor suite med indbyggede skabe og et lille studie ved siden af ​​det rum, hvor du kan vedhæfte den til suite, hvis en meget større plads, du vil. Har sit eget badeværelse med bruser.
Huset mellem første og anden sal, et lille rum, der bruges som opbevaring.
Huset har en entré med plads til 7 biler og mulighed for en veranda til at dække Biler og beskytte dem.
I den store og solrige med automatisk vanding og grill privat have, fandt vi en træbarak assistent 4m x 4m og en privat pool med 9m x 4,5 m med filtrering og rengøring system uden klor.

Også huset har, tavse for bekvemmelighed ikke at skulle forcere trapper til første sal til den anden hydrauliske intern elevator.