566 m2 hus Area Golf

Hurtigt resume

Reference:
B00009SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
795.000
Type ejendom:
Taglejlighed
Areal:
159 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
CEE:
D
  Download siden i PDF   Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fremragende hjem klar til at leve.
Majestic hus i Sant Cugat del Valles i et boligområde. Det ligger meget tæt på den prestigefyldte område i Sant Cugat Golf i et af de roligste og boligområder kvarterer i Valle. Meget tæt på byens centrum, men samtidig langt nok væk til at nyde stilheden af ​​Golf.
Bygget i 2002, er det i perfekt vedligeholdelsesstand givet den høje kvalitet af de byggeelementer . Hus lavet bevidst og med kærlighed af de nuværende ejere.

Huset består af 566 m2, opdelt i tre niveauer:

I stueetagen (stueetagen), finder vi en storslået hal med en majestætisk semi cirkulære trappe fører til den øverste etage, hvor soveværelserne har eget bad. Salen, lyse og rummelige fordelt os ind i et område, hvor et dobbeltværelse er placeret (nu en rummelig kontor), med et toilet.

Meget tæt på dette område finder vi den elevator, der giver adgang til alle etager.

Adgang til hallen, vi giver vej til den dag, hvor vi har en stor og komfortabel stue helt udenfor nyder en komfortabel terrasse med vidunderlig udsigt over Vallés.
Næste dør, et stort lyst fuldt udstyret udendørs køkken. Køkkenet er et af de mest karakteristiske områder af huset, da det har en fantastisk semi cirkulære vindue har en dobbelt rolle, primært de generøse udsigt over Mount høj grad af privatlivets fred og giver stor lys til en af ​​de rum, der dag dag fangst mere vægt på det daglige liv for familier.

I nærheden er der et tekøkken, stor nok til at blive brugt som room service vaskeri udenfor. Fra køkkenet du indtaster haven.
I det offentlige område, soveværelse, der er adgang fra den store sal med en semi-cirkulær trappe ledsaget af et imponerende vindue, fundet værelser med generøse rum til afslapning. Alle tre fuldt ud at nyde ensuite suite. Vi har det vigtigste rum på ca 70 m2, med eget dressing og brusebad vand område, jacuzzi. Dette værelse har en privat terrasse med fantastisk udsigt.
På samme etage er der yderligere to soveværelser, begge dobbelt suite, begge med garderobeskabe.
Endelig og ikke mindst vigtige, er vi enige helt uden for kælderen, og masser af naturligt lys, hvor der er et stort MP værelse på over 100 m2, som i øjeblikket bruges til ekstra spisestue. Kælderen har en anden køkken i hovedsagen for sommer måltider med direkte adgang til haven, hvor puljen er placeret.
I dette område også haft en høflighed toilet service med brus
Parkering, med både indendørs og udendørs plads til flere biler og stort opbevaringsrum
Huset har alle former for finish og faciliteter: ..
klimaanlæg kanaler, radial gulvvarme, termoruder og akustisk sikkerhed, swimmingpool med vandfald, automatiske persienner, centraliseret kunstvanding, elevator, jacuzzi, etc ...

Absolut en af ​​de bedste huse jeg har set i området i værdi . Vi ville elske at fremhæve de brede og generøse rum og så godt bygget dette hus både inde og ude. De kan lette byggeplaner af huset.

Kontakt os for at arrangere et besøg på dette vidunderlige hotel, vi er glade for at betjene dig !!