Luksus hjem med spektakulær udsigt

Hurtigt resume

Reference:
V1614MA
Beliggenhed
08392
Sant Andreu de Llavaneres
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
752 m2
Grund:
1500 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Luksus hus stod i hjertet af Sant Andreu de Llavaneres, består af en grund på 1500m2 og 752m2 af boliger fordelt i kælder med areal på 379,16 m2, i stueetagen areal på 297.80m2 med terrasse på 49,25 m2 og anlæg undersøgelse de75,04 m2 overflade. Huset er omgivet af en stor have, hvor du kan nyde en swimmingpool med jacuzzi og børnebassin, kombineret med legeplads, udendørs spiseplads, afslapningsområde og chill-out for at give familie velfærd udendørs nyder omgivelserne og middelhavsklima. boliger er fordelt over tre etager, forbundet til hinanden via en central trappe og et glas panoramisk elevator.

I Basement, nyde en god plads til parkering for seks biler, et spil område med poolbord, bordfodbold, dart, arcade maskine. Sala familie film med alt nødvendigt udstyr, projektor og skærm skjult i loftet, gæstebadeværelse med stor bruseniche, kontrol og ordninger med henblik på LOFT tjeneste eller gæster, med køkken, badeværelse og stue.

I stueetagen finder vi en stor stue hyggelig og komplet med akustiske kontrolmekanismer, temperatur termostater, elektriske persienner, omgivende belysning osv ... Nedenunder har også værelser forbeholdt spisestue, fire soveværelser med dobbeltsenge, et separat badeværelse og som køkken design, fuldt udstyret med de bedste apparater i øjeblikket, og på samme etage en stor suite består af dobbelt skab og badeværelse med bruser designet flush ned stort dekoreret med natursten overflade er installeret, alle det ophold er beregnet i sin helhed til kerneforretningen i hjemmet.

Plant Undersøgelsen består af et åbent rum, loftsrum åben for forskellige anvendelser, såsom gym osv ... med adgang til en terrasse med udsigt over hele plottet, og hvor vi kan nyde en sauna.