Smukt hus med stor have og pool

Hurtigt resume

Reference:
B00295SQ
Beliggenhed
08230
Matadepera
Spanien
Pris
950.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
264 m2
Grund:
1316 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
C
  Download siden i PDF   Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Boliger høj status, som ligger kun 30 km fra Barcelona. Som kombinerer modernitet og luksus sikrer maksimal komfort uden at give afkald glæden ved at leve i et naturligt miljø. Huset har en perfekt fordeling af værelserne. Store vinduer, direkte adgang til haven og en storslået udsigt garanteret, på grund af den problemfri integration af boliger i det naturlige miljø i Matadepera.

Huset har 5 soveværelser, en suite, tre dobbeltværelser og en sidste single, plus et badeværelse i stueetagen og to badeværelser på første, en placeret i suite og en anden, der omfatter fælles bad. Til dette en imponerende spisestue på 43 m2 med fantastisk udsigt og direkte adgang til pool og et køkken med dobbelt adgang til hallen i stueetagen og stue er tilføjet.

I alt huset nåede 264,74 m2 bygget og 213,30 m2, som ligger på to etager, med stueetagen 147,70 m2 og 65,60 m2 Den første, som ligger på en grund på 1.316 m2.

Alle finish og husholdningsartikler er af høj kvalitet herunder snedkeri brun dobbelt glas og slange type "glaseret" med motoriserede persienner. Grunden har sikkerhed hegn gennem en metal hegn med ståldør, der giver direkte adgang til garagen døren motoriseret forudinstallationsmiljø alarm.

Udenfor haven kombinerer med brosten og græs plantning områder med områder af grus barkflis (strimlet plante), som giver en pæn og elegant æstetik, som denne kombination af materialer og elementer. Til dette terrasser af første sal, porcelæn stentøj gulve slip deltage.

I stueetagen køkken og badeværelser har porcelæn flise gulve, der kombinerer brun med varme af tan fast gulv og trappe først plante.

Huset har en elegant air condition, som aluminiumsrammer og et varmesystem, der har solpaneler, kombineret kedel og omfatter vertikale radiatorer til at maksimere brugen af ​​rummet. Det har også adgang til aircondition i stue, køkken og soveværelse. På de udendørs arealer, pool EZARRI Mod. 2586B med kompakt spildevand Fog giver afslapning område hjem.

VVS fittings og alle elementer er af Gala og Duravit, undtagen bruser soveværelse suite, i henhold til Denne privilegerede plads er helt Hidrobox Mod. Nature. Køkkenet, i mellemtiden, har høj møbler, bas og kolonne tæller SILESTONE og omfatter high-end apparater Balay, White fittings og dekorative klokke Freca mærke.

Alle værelser har lys naturligt, at fylder ethvert rum gennem store vinduer. Overholdelsen af ​​denne konstruktion for det naturlige miljø og indfødte biodiversitet i hele hjemmet giver en unik udsigt og mimik og unikke, opdage uovertrufne personlighed.