Ny udvikling fem individuelle huse

Hurtigt resume

Reference:
V0002SQ
Beliggenhed
08230
Matadepera
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
310 m2
Grund:
800 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Parcelhus på flad grund i centrum af Matadepera.
Ny udvikling fem individuelle designhuse. Magnificent hus i to etager med
garage og stor have med pool. Beliggende i roligt område, omgivet af natur og godt forbundet. Meget tæt på centrum af Matadepera

Nye arbejde - Parcelhus med swimmingpool. Huset er i to etager. Stueetagen har en distributør med adgang til køkken og rummelig stue, et badeværelse og et værelse. Alle værelser har direkte adgang til haven.

På første sal garage, er en vask, to soveværelser og et soveværelse suite med påklædningsværelse og badeværelse placeret.

Huset er designet til minimalt strømforbrug. Til varme, har designet et system med luft fornyelse og varmegenvinding, hvor hele huset luften fornyet og genvundet 95% af den energi (varme eller kulde, afhængig af sæsonen). Vi har også sikres termisk facader og tage, overdrive deres hjem isolering for at give den bedste energieffektivitet og at minimere energiforbruget og opnå fremragende termisk, akustisk og vandtætning velfærd.

Opvarmning er ved gulvvarme system. Den udvendige træværk er aluminium med termisk pause med en faktor højeffektiv varmeoverførsel. Krystallerne er lave emitterende indeholder argon gas i luft kamre. Det er et system, som transmitterer meget lidt temperatur.

Blinds er høj tæthed og har varmeisolering og er motoriserede.

Finishes, der passer kunden.