Rustik stil hus med udsigt

Hurtigt resume

Reference:
B02564SQ
Beliggenhed
08230
Matadepera
Spanien
Pris
1.485.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
457 m2
Grund:
2650 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
G

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Husk stilen i italienske toscanske boliger, dette hus blev lavet med kvalitetsmaterialer og rustik stil på en meget 2650m2 meget udvalgt, for dens beliggenhed ... tæt på golfbanen og især for dets sydlige orientering med nogle storslået udsigt over El Vallés, med klar udsigt over Collserola bjerg, byen Sabadell, Tibidabo og på klare dage kan du se selv havet ... privilegerede udsigter!

I huset har vi en garage til to biler (dækket inde i huset) og muligheden for flere biler uden for gæster, når du går ind i huset har vi et værelse på gulvet, der i øjeblikket bruges som kontor, toilet, en stor hall, der fører til spisestue og den store stue med pejs. Køkkenet blev åbent med en stue, hvor næsten hele familielivet er færdigt.

På anden sal har vi 4 dobbeltværelser, der er tilgængelige fra en stor distributør, plads brugt som studie-læseværelse, 1 af værelserne er en suite med et påklædningsværelse og et stort badeværelse med badekar og bruser.
Hele huset er projiceret på baggrund af naturligt lys, mod haven og den storslåede udsigt, med et solariumområde, chill out og en smuk infinity pool, hvorfra du kan overveje landskabet.