Smukt hus i Urb. Font de St. Llorenç

Hurtigt resume

Reference:
V0026SQ
Beliggenhed
17310
Lloret De Mar
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
168 m2
Grund:
700 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hus i urbanisering Font de Sant Llorenç hus i Lloret de Mar

Parcelhus 2001 af 168 m2 i to etager. Det har en privat grund på 700 m2 med privat pool og fantastisk udsigt til kysten af ​​Lloret de Mar.

I stueetagen er der to dobbeltværelser med en fuld bad. På samme etage er den rummelig stue og køkken (udstyret med komfur), integreret i klasseværelset. Dette anlæg har adgang til den storslåede have med privat pool. Godt orienteret Finca, sol hele dagen.

På 2. sal finder vi den dobbelte soveværelse med fuld bad. Dette anlæg har en fantastisk udsigt over den smukke Costa Brava.

Gården er op et par meter fra gadeplan, hvor den private parkering til to biler. Denne forhøjelse af ejendommen i forhold til gadeplan gør huset Goze en høj grad af privatlivets fred og en fantastisk udsigt.

Huset har en separat grillplads for hele familien at nyde det gode vejr på Costa Brava. Huset har også en privat have i bagsiden af ​​haven, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager.

På bagsiden finder vi et bilag til en bolig, uafhængig, som i dag anvendes til MP rum, hvilket bidrager til 168 m2 hus yderligere 20 m2.

Snedker- og termoruder for god termisk ydeevne af boliger. Trælofter og porcelæn flisegulve.

Huset har aircondition kulde og varmepumpe.

I haven område fandt en vidunderlig pergola, hvor du kan søge tilflugt fra den intense sommervarme og nyde en bog i øjeblikke af pause.

Utvivlsomt en stor chance perfekt bevaret og klar til at flytte ind.

Det boligområde af feriestedet les Fonts de Sant Llorenç har sikkerhed service og vedligeholdelse, og sørg området er rent og sikkert hele året.

Huset ligger 5 minutter fra centrum af Lloret de Mar, hvor du kan finde et omfattende udvalg af udbud og tjenester. Og 5 minutter fra stranden områder.