Fantastisk super luksus hus 650 m2

Hurtigt resume

Reference:
V0021SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
616 m2
Grund:
1600 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hus super luksus videresalg i forunderlige boligområde i Bellaterra.
Huset ligger i et roligt område i Bellaterra 10 minutter fra Barcelona Vallvidrera tunneler (E9). Fem minutter fra Sabadell og Sant Cugat. Meget tæt på de internationale skoler i Sant Cugat del Vallés.
Huset er omkring 650 m2 omkring på en stor flad grund på 1600 m2. Meget rummelige og komfortable hus kun fordelt på to etager plus kælder.
I stueetagen er der en dejlig hall, der fører til den store stue med pejs og kan opdeles i tre forskellige områder, tv-stue, stue og stort værelse med adgang til veranda haven. Spisestuen gør cirka 110 m2. På denne etage har rummelige kontor udvendige, køkken over 30 m2, et toilet og et soveværelse (pt room service). På første sal, hovedområde værelser, fordelt som følger:
En spektakulær soveværelse suite på mere end 90m2. På samme etage er der to soveværelser med dobbeltsenge, der deler en stor undersøgelse værelse og et badeværelse. I kælderen er der, hvor de er organiseret, parkering 60m2 multipurpose værelse med separat pejs, pantry, maskinrum (kedel), varmt brugsvand, afkalker og et toilet. Denne spektakulære hus har en grund på ca. 1.600 m2 grund Anlægget har en privat pool og have i perfekt stand og meget lyse. Det har en række planter og træer velholdt såsom palmer, giver det en meget unik karakter til denne arkitektoniske vidunder.
I poolområdet i haven, har vi en pergola, separat område nær poolen til frokost og middag i foråret og sommeren. Noble byggematerialer som marmor og træ Wenge. Vi har også overflader parket eg og bøg i resten af ​​soveværelserne. Køkkenet er udstyret under Gaggenau, Neff Imperial og brand.
Huset har gas varme og aircondition. Indvendige og udvendige systemer alarmer (Perimeter). Sikkerhed døre og udvendige skodder med lås. Automatiske persienner. Afkalker, osmose til madlavning, vand godt med buffertank, perimeter belysning udhæng og haven. Automatisk vandingsanlæg, indendørs og udendørs musikalsk tråd.
Glasvarer dobbelt lydisolerede og sikkerhed.