Magnificent italiensk stil palæ.

Hurtigt resume

Reference:
B00640SQ
Beliggenhed
08440
Cardedeu
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
600 m2
Grund:
2650 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:
G

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

statelige palæ med kvalitet finish i det bedste område i Cardedeu. Dette palæ kendt som "la Quintana".
På ejendommen er klart forskellig område af området dag og nat.

I stueetagen de er placeret i en stor spisestue med pejs arne og udgang til baghaven, en sommer spisestue, kontor køkken med stort pantry, badeværelse, der tjener i stueetagen og et godt bibliotek check til måle træ kvalitet.

den sovende område er sammensat af to store suiter med garderobeskabe og badeværelser.

fra stueetagen en komfortabel trappe giver adgang til anden sal, hvor vi finder en lejlighed gæster med uafhængig adgang til haven, soveværelse med dobbeltseng med garderobe, badeværelse og en multipurpose værelse fra den øverste etage har adgang til billardstue, som har en pejs, en våd bar med terrasse. Der er et område dedikeret udelukkende til service, to dobbelte soveværelser med garderobeskabe og et badeværelse og adgang fra ydersiden af ​​huset.

Indendørs garage til 4 biler og overdækket udendørs parkeringsplads til tre biler.

Denne palæ italiensk stil er dekoreret med italiensk gran, sten Travertin marmorgulve og Carrara marmorsøjler belgisk, en udsøgt haven omkring ejendommen på grund af den privilegerede position har en ekstraordinær intimitet samtidig er meget tæt på den gamle bydel og indkøbsområdet. Le forbløffet over kvaliteten og komfort i denne lejlighed til at nyde hele året.

Cardedeu er en by med 18.000 indbyggere, der tilhører Vallès Oriental region i provinsen Barcelona.

Det er placeret i en afstand af 35 km. Barcelona og 7 km. Granollers, hovedstad i regionen. Det er godt forbundet med motorvej AP7 Barcelona, ​​Girona, Tarragona og Frankrig, C17 mod Barcelona, ​​Vic, Puigcerdà og Andorra, til C60 Mataro og kysten og har RENFE station. Den pædagogiske tilbud er bred og fritid sektion, har en 1 km. Fra golfbanen "The Rock" og "La Roca Village" indkøbscenter.