Børsnoterede bondehus 1840

Hurtigt resume

Reference:
V1566MA
Beliggenhed
08440
Cardedeu
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
768 m2
Grund:
1750 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
6

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Beliggende i et af de mest centrale og statelige gader i byen Cardedeu, tæt busser, tog og motorvej, fandt vi dette storslåede fredede bondehus med to århundreders historie, fuldt restaureret med udsøgt smag respekterer den traditionelle arkitektur og på samme og tilpasse sig skiftende tider. Beliggende kun få minutter fra Rock Village, golf og strand.

De store mure omkring stuehus og den store have med århundrede gamle egetræer er ideelt privatliv. Ejendommen er beliggende på en grund på 1.750 m2 med et gulvareal på 768 m2.

Fordelt over tre etager:

-I Den største sal: hall 45 m2 - kommunikerer med et køkken 65 m2 LE Cornue mens en spisestue med hvælvede lofter på 65 m2-Courtesy badeværelse - stort dressing- værelse fitnness - spektakulære jacuzzi til fire personer med adgang til den udendørs swimmingpool.

- På anden sal: master suite med over 85 m2 fordelt på fire værelser: office-dressing-room vand (badekar) - soveværelse plus to dobbeltværelser med eget badeværelse.

- På øverste etage: undersøgelse af 65 m2 med en dobbelt despacho- stue med bad.

- I -1 gulvet, seks parkeringspladser cubiertas- mere omfattende vinkælder.

Udstyr boliger: fem pejse, strålevarme, selv i brusere, centralstøvsuger, service-området, et særskilt bilag på 60 m2 med bibliotek og badeværelse. Den del af haven, swimmingpool, færdig med italienske fliser og en stor veranda med en storslået grill, trælofter, hvor du kan nyde aftenen med drømmende musik installation og indirekte lys. Det har også en tank regnvandsopsamling, alarm og motoriseret adgangsdør.