Høj standig Villa med fantastisk havudsigt

Hurtigt resume

Reference:
V1690MA
Beliggenhed
08370
Calella
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
1200 m2
Grund:
4200 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
6

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Udsøgt fornemme egenskab, er beliggende i det bedste område omkring kysten i Barcelona, ​​specielt inden for Calella, med storslået udsigt over bugten i Middelhavet.

Luksusejendom bestående af 1200 meter og bygget på en grund 4200 m2. Villaen har en fantastisk vinkælder, swimming pool, jacuzzi og garage.

Villaen er på tre niveauer:

- Main niveau: Stor Hall med elevator - Bibliotek - wc - Multipurpose værelse med bad og sauna med adgang til terrasse - Stor stue / spisestue med en luksuriøs marmor pejs og udgang til haven køkken med adgang til kælderen - suite badeværelse med bruser og udgang til haven - Engine værelse og pantry med adgang til haven - serviceområde (dobbelt værelse badeværelse) med adgang til haven.

- First Floor: Suite med påklædningsværelse og udgang til terrasse med udsigt over havet - To dobbeltværelser med adgang til terrassen med udsigt over havet - To skabe - badeværelse med karbad - Master Suite: stort påklædningsværelse, badeværelse med bruser og badekar af vandmassage, værelse, terrasse med fantastisk havudsigt.

- Kælder: Garage til seks biler, kælder og maskinrum.

På ydersiden af ​​huset er der en spektakulær have med havet des fra alle punkter, chill out område, spiseplads, pool, jacuzzi.