Moderne familie hus i Bellaterra

Hurtigt resume

Reference:
B00638SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
701 m2
Grund:
1142 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

. Hus beliggende i det bedste område i Bellaterra

Det har tre etager På stueetagen

der er adgang fra gaden, finder vi biblioteket med tv-stuen FOREGÅENDE en stue på to niveauer, loungen er meget rummelig og lyse, med pejs arne, store vinduer med udsigt til pool-området og adgang til en generøs terrasse. Spisestuen ligger på et andet niveau Giver adgang til fuldt udstyret køkken med høje ende apparater, fra køkkenet fører til pantry og uden for hjemmet, et komplet badeværelse Serverer esta gulv.

Ved en flot trappe fører til den øverste etage, hvor vi kan se inde haven som også kan ses fra spisestuen, fire pragtfulde værelser med badeværelse med to suiter, de to andre soveværelser deler samme badeværelse. Fra det store soveværelse adgang til stor og intim terrasse med liggestole til solbadning, kan vi også se den fantastiske udsigt Udbudt af esta ejendom, på samme etage Vi har en multipurpose værelse øjeblikket bruges som et kontor med afslapning område til et andet niveau, og at fremme pejs beliggende i midten af ​​rummet.

på den nederste etage og ligger ved foden af ​​haven fundet en stor distributør, der giver os direkte adgang til pool-området, vil en charmerende kælder kuppelformet loft og mursten glæde vinproducenter, lille fitnesscenter, badeværelse og en fantastisk lys multipurpose værelse med udsigt over baghaven Når puljen er en to bil garage med vaskerum område og maskinrum
hus beliggende i det bedste område i Bellaterra

det har 3 etager ..

på jorden vigtigste adgang fra gaden, finder vi biblioteket med tv-stuen før en stue på to niveauer, loungen er meget rummelige og lyse, med pejs arne, store vinduer med udsigt til pool-området og udgang til en generøs terrasse. Spisestuen ligger på et andet niveau giver adgang til fuldt udstyret køkken med høje ende apparater, fra køkkenet fører til pantry og uden for hjemmet, et komplet badeværelse tjener denne etage.

Ved en flot trappe fører til den øverste etage, hvor vi kan se inde haven, som også er synlig fra spisestuen, fire pragtfulde værelser, heraf to suiter med badeværelse, de to andre værelser deler det samme rum badeværelse. Fra det store soveværelse adgang en stor og intim terrasse med liggestole til solbadning, kan vi også se den fantastiske udsigt, der tilbydes af denne egenskab, på samme etage, vi har en multipurpose værelse i øjeblikket anvendes som et kontor med afslapningsområde til et andet niveau, og en plejefamilie pejs beliggende i midten af ​​rummet.

I stueetagen og ligger ved foden af ​​haven fandt vi en stor distributør, der giver os direkte adgang til pool-området, en charmerende kælder loft kuppelformet og mursten vil glæde vinproducenter, en lille fitnesscenter, badeværelse og en fantastisk lys multipurpose værelse med udsigt over baghaven hvor puljen er en to bil garage med vaskerum område og maskinrummet.

af situationen af ​​ejendommen haven og puljen er placeret i bunden af ​​egenskaben. Det har gas radiatorer, aircondition i alle planter.

Ejendommen blev fuldstændig renoveret for et par år siden, og hans nuværende tilstand er fremragende. Både kvaliteten af ​​materialer og finish af første kvalitet, beliggenhed og privatliv gør denne ejendom en mulighed for at holde sig for øje.

Bellaterra ligger kun 20 km fra Barcelona, ​​har en smuk naturlig indstilling og den er forbundet til motorvejene C-58, AP-7, C-16. Det har station Ferrocarriles de la Generalitat de Catalunya. Flere meget nærliggende butikscentre, ligger mellem byerne Sabadell, Cerdanyola og Sant Cugat del Valles tæt på internationale skoler som Vall, Viaro, den Farga, Waldorf-Steiner, Europa International School, Agora, Universidad Autónoma i Bellaterra (UAB), ESADE.

Det er også tæt på golfklubber, tennis klubber.