Imponerende beboelsesejendom 488m2

Hurtigt resume

Reference:
V0051SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
488 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Bedøvelse hus til salg i et beboelsesområde i Bellaterra.

Huset ligger i rolige og behagelige enklave i Bellaterra. Folk af høj status, 10 minutter fra byen Barcelona Vallvidrera tunneler.

Bellaterra er et af de mest eksklusive områder i nærheden af ​​byerne som Barcelona, ​​Sabadell, Terrassa og Sant Cugat del Valles, hvor de er placeret prestigefyldte internationale skoler og de bedste offentlige universiteter i Catalonien.

Huset har 488 m2 på en etage. Placeret på en flad og fokuserede mere 2000m2 plot. Meget behagelig og venligt hus, alle logisk layout på én etage. Den er opdelt i to områder, stue og soveværelse.

Først finder vi en entré til lejligheden, hvor de to zoner er fordelt. Vi har en side værelse område og på tværs af stuen, kontor og et stort rum med køkken service. Store komfortable, alle rum med direkte adgang til haven.

I værelserne er fire soveværelser med dobbeltsenge, alle med eget bad. Alle værelser har direkte adgang til haven, hvor vi finder en stor pool i anlagt have super komfortable.

Huset har indendørs parkering til to biler.

Hus med høj grad af privatlivets fred i hjørnet plot. Flad grund af 2000m2 fuldt anlagte og godt orienteret. Huset har sol hele dagen. Et hus med masser af lys og glæde.

Triple sikkerhedssystem, air conditioning, gas varme, trægulve, høj sikkerhed glas.

Huset sælges møbleret eller umøbleret, som møbler er af høj kvalitet og er designet til de rum, de bor.