Bedøvelse hjem 1. Toårig Architecture Prize

Hurtigt resume

Reference:
V0040SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
408 m2
Grund:
1800 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
3
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende design hus til salg i Bellaterra.

Vidunderlige hus i kunst til salg i en af ​​de bedste boligområder i vestlige Valle. Huset ligger i rolige og behagelige enklave i Bellaterra. Folk af høj status, 10 minutter fra byen Barcelona Vallvidrera tunneler.

Bellaterra er et af de mest eksklusive områder i nærheden af ​​byerne som Barcelona, ​​Sabadell, Terrassa og Sant Cugat del Valles, hvor de er placeret prestigefyldte internationale skoler og de bedste offentlige universiteter i Catalonien.

Huset består af 408 m2, fordelt på to etager og en flad grund på 1800m2. Bygget i 2002 vandt biennale for arkitektur ved Vallés. Meget behagelig og komfortabel fordeling gør livet lettere for dem, der bor i det.

Huset har 3 soveværelser, (master suite nedenunder og to ovenpå værelser, en suite og en dobbelt). Hus med 3 badeværelser, et toilet i stueetagen og et toilet til pool-området. Du har mulighed for to værelser (kan vedhæfte projektet og af arkitekt).

Fordelingen er som følger: Adgang til huset fra stueetagen rum, hvor der er to soveværelser, en enkelt og en dobbelt suite. På denne etage har vi et komplet badeværelse. Vi finder også et kontor eller MP område, der kunne tilpasses som to mulige rum (projekt til at udvide antallet af værelser og af arkitekten). På dette niveau er der parkering til 2 biler.

På stueetagen, er fuldt integrerede zoner dag. En smuk og komfortabelt design trappe adskiller os områder af stue og køkken. Fra stuen er der adgang til den store have, hvor vi finder en dejlig veranda med vidunderlig udsigt. Det fuldt udstyret køkken, kontor type er, hvor vi også finde en spiseplads til familiesammenkomster hverdagen. Lige bag køkkenet er vaskeri område. Køkkenet giver adgang til den pulje, hvor vi fandt udenfor sommer spisning.

Den flad grund på 1800 m2 har en høj grad af privatlivets fred og nyder den bedst mulige vejledning med sollys hele dagen.

Huset har gas varme, pejs i stuen område, centralstøvsuger, termoruder og sikkerhed og akustisk alarm kontakt. Gulvene i huset er af træ.

Det er en munter hjem med naturligt lys. Ædle materialer og et design, der gør os meget komfortabelt liv. Utvivlsomt en af ​​de bedste huse, hvor jeg kunne være !!