Hyggelig familie tårn

Hurtigt resume

Reference:
B00121SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
280 m2
Grund:
1274 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Hyggeligt hus på en stor grund på Bellaterra.

Arbejde Storslået fritliggende syn på næsten 300 m2 i en fantastisk grund på næsten 1.300 m2 og 350 meter tårn. motorvej.
orienteret Sur, har store vinduer, farvet glas, en stor terrasse med udsigt over poolen og den storslåede have med halvrunde buer og sommer spisning. Er eksternt fordelt symmetrisk.
På højre side af det finder vi grillplads med terrazzo gulv og hvide sten, som kan tilgås ved at krydse en flot oliven glæder os til ejendommen direkte fra gaden gennem en komfortabel og bred udvendig trappe, ideel til fester og fester, da vi når sommer spisestue og haveområde.
På venstre side en gang krydsede de to åbninger swing og chill out område, vi har en samlet areal på hvidt sten med terrazzo med forskellige anvendelser, udendørs spil, rasteplads, osv ...

Vi adgang egenskab for en nice indgangen med halvmåne formet og tonet glas til højre har en stor terrasse med sten efter en majestætisk oliven
, forlod indgangen til overdækket parkering til to biler. På denne etage er den sovende område af huset, med tre soveværelser og to badeværelser med bad, værelse med eget bad mod syd og en behagelig terrasse. På samme etage er vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler, arbejdsområde og strygning område.
Nedenunder, et stort køkken med adgang til sommer spisning, pool og stor have, der støder op til det er den stue med adgang til spiseplads, Chill Out og privat have for op til 6 personer. Bliver syd orienteret har en fantastisk lys hele året. På denne etage alle udvendige finder vi et dobbeltværelse overfor øst og fuldt udstyret fitnessrum (kunne gøre det muligt som en anden dobbeltværelse).

På øverste etage efter klatring en dejlig marmor trappe med et gelænder i massivt træ modtager os fantastisk hems med store Velux vinduer og foret i træ med flere muligheder såsom legeplads, et stort soveværelse med bad og spa, et stort bibliotek, biograf, og endeløse muligheder lofter.
Efter en dør i slutningen af ​​det, vi adgang til et stort opbevaringsrum, der optager hele side af anlægget.

Hele huset har aircondition, elektriske skodder og alarmsystemer, både udvendig og indvendig, med detektorer og bevægelsessensorer.
Den majestætiske have omgiver ejendommen for at være af en størrelse ud over det sædvanlige er blevet brugt den sidste del af det, adskilt af en flot hæk hegn for at skabe en zone med frugttræer og plantage selv, på dette område, vi finder en træ redskabsrum.

Det er beliggende i et af de familievenlige områder mere komfortabel Bellaterra, 20 minutter fra Barcelona lufthavn, 350 meter fra motorvejen af ​​Middelhavet med udgang til Frankrig eller Barcelona, ​​10 minutter fra Barcelona, ​​1.4 km fra stationen i Sant Joan FGC, 1 km fra Ciudad Universitaria UAB, 600 meter fra stationen Bellaterra, 1, 7 km fra High Performance Center for Sant Cugat 2,5 km fra Sant Cugat (Kloster).

House meget godt placeret, kombineret med ro af at være i et boligområde.
Ideel for familie, business, eller kunstnere.