Arkitektur og design

Hurtigt resume

Reference:
B00213SQ
Beliggenhed
08193
Bellaterra
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
626 m2
Grund:
1255 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
6
CEE:
B
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Magnificent designer hus til salg i det bedste beboelsesområde i Bellaterra 10 minutter fra byen Barcelona Vallvidrera tunneler. Området, i direkte kontakt med naturen tilbyder fred, afslapning og ro.

Huset på 626m2 bygget på en grund på 1255m2 er fordelt i tre komfortable og rummelige etager. I stueetagen, stueetagen på dagen, er der en stor hal, der distribuerer alle udvendige områder af stuen med lys og glæde og fuldt udstyret køkken med de bedste mærker af udstyr. Vi fandt også på denne etage, to soveværelser, en dobbelt suite for ældre familie eller gæster. Lige ud for køkkenet har vi en fantastisk soveværelse med hans badeværelse bygget. Stuen er et unikt stykke hjem for at tilbringe mange timer med familien, kan det også tilgås fra stuen til en terrasse / solarium med udsigt og fred er typiske for området.

Øverst, soveværelse sal er den enorme vigtigste master suite med indbygget garderobe. En suite til rådighed for meget få designet til afslappet ro pausen. Design på alle fire sider er aldrig glemt, hvad det var designet. Master suite på 70 m2 med store vinduer, som giver et glimrende billede af den omfattende omgivende vegetation. Vi finder også på denne etage to dobbelte suiter for børn af huset fuldt udstyret og udvendig lyse. Nær den sovende område på denne etage, vaskeri og strygning område, nybyggede hus, hvor de troede, vasketøjet skal være i nærheden af ​​de lokaler, som er, hvor vi smider væk de fleste af tøj tilsigtet fremskrevet til vask og strygning. Dette værktøj har en dobbelt funktion, selvom vi er i et sikkert boligområde og huset prale seneste alarmer og sikkerhedssystemer, er dette rum udformet som en panik værelse.

På gulvet af værelser, flere arkitektoniske elementer af en kunstner, der tænker og designer afhængigt af behovene for indbyggerne i denne goya. Et element er et fantastisk bibliotek med udsigt over nedenunder. Det andet design element, der gør huset et arkitektonisk element til at overveje, er den vidunderlige hovedtrappe adgang til alle etager. Lys, ædle og det vigtigste: komfortable

I grand indgangen udvendigt med lys kælder, har vi et stort multipurpose værelse, i øjeblikket ekstra lounge for den yngre Næste dør, en legeplads, hvor det er den billard.

Den øverste etage har et stort dobbeltværelse i en gæst suite. Det er også tilgængelig fra denne etage til parkering til 2 biler.

Fantastisk poolen veranda.

Design, elegance og banebrydende på alle fire sider. En vidunderlig hjem, der uden tvivl er klar til at blive levet og nydes !!