Hus i Torre Vilana.

Hurtigt resume

Reference:
B00273SQ
Beliggenhed
08001
Barcelona
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
432 m2
Grund:
9337 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
6
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

I det øverste område af Barcelona, ​​du ved foden af ​​Tibidabo, Torre Vilana samfund, en førsteklasses beliggenhed og nem adgang til byen Barcelona, ​​samt andre omkringliggende byer er placeret. I nærheden er de mest emblematiske skoler i byen, IMO okulær Microsurgery Institute, Caixaforum og andre seværdigheder.

For placering, Torre Vilana nyder den frodige grønne af sin have på 17,000m2, samt en fantastisk udsigt, på den ene side til byen, og på den anden Collserola Natural Park, en af ​​de største byparker i verden. En enklave fuld af naturligt lys. Store rum og steder at nyde naturen.

Dette fællesskab har overvågning og sikkerhed 24 timer i døgnet, hvilket sikrer ro i sine naboer.

De fremragende kvaliteter fuldføre tilbuddet om dette vidunderlige hotel, såsom motoriserede persienner systemet home automation, udvendig snedkeri TECHNAL, lamineret glas, fortov amerikansk eg, klimaanlæg ved kanaler, centralvarme, lakerede kabinetter, marmor fliser, vandhaner Hansgrohe, foscurit hvide gardiner, skydedøre indsat i arbejde, elevator til alle planter, udendørs træ Iroko og utallige detaljer, der ikke kan gå glip af.

I den store fælles areal til rådighed til ejendommen er haver, søer, en flod krydser fra nord til syd, legeplads børn, flere pools, to padle domstole, tennis, basketball, indendørs fodbold, og store grønne områder til at nyde fantastiske ture ved foden af ​​Tower of Collserola.

På stueetagen flankeret af en elevator, der giver adgang på alle niveauer i ejendommen, er der en storslået og rummelig stue med stue og udgang til haven med fantastisk udsigt over bjergene, Bulthap køkken fuldt udstyret med elektriske apparater, badeværelse, der tjener hele anlægget og et værelse bestemt til kontoret.

På første sal er master suite med påklædningsværelse, jacuzzi og brusebad område med fantastisk udsigt. To dobbeltværelser med indbyggede skabe og udsigt over Torre de Collserola. Et badeværelse med badekar tjener det samme.

På anden sal, loftsrum eller et stort rum med trælofter og vinduer zenit TECHNAL ligger, i øjeblikket besat som levende eller hvile og læsning område med et badeværelse med bruser og adgang til den store solterrasse på toppen af ​​ejendommen med en anden udendørs bruser.

Den nederste etage i huset, er, at du har mere alsidighed, i øjeblikket bruges som et legerum, med bordfodbold Cordoba, et dobbeltværelse med indbyggede skabe og et badeværelse. Dette værelse kan bruges som et fitnesscenter, biograf-området, og mange andre muligheder for at få naturligt lys og ventilation. I samme har vi en garage til 4 biler.

Ingen tvivl om, en egenskab, der ikke kan gå glip af.