Fabulous penthouse 182 m2 Diagonal Mar

Hurtigt resume

Reference:
V0049SQ
Beliggenhed
08001
Barcelona
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Taglejlighed
Areal:
182 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
3
CEE:
E
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Tour 3D

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

På 25. etage af Illa de la Llum, er denne penthouse på 182 m2

Boligområder Diagonal Mar er designet som et forsøg på at vise de moderne generationer i en by med over to tusind års historie kan leve i overensstemmelse med de mest moderne standarder avanguardistas. Dette er en grund til, at lejlighederne har spektakulære naturlige lys. Solens stråler trænge ind gennem panoramavinduer fem meter høje. Fra denne position, mere end 80 meter høje, en fantastisk udsigt over Barcelona og det åbne hav. Havbrise, blød og frisk, kan du føle på terrassen, der omgiver lejligheden, er en anden af ​​de store fordele ved at leve sammen med ham. Materialer, teknologier, der blev brugt i konstruktionen og efterbehandling af ekstrem kvalitet, prestige og garanterer maksimal komfort til komplekset.

Hvert hus er forsynet med en underjordiske parkeringspladser i kælderen. Blot to minutter fra dit hus kan få adgang til stranden eller restauranter typisk for området med middelhavskøkken.

Nem adgang til marinaen i Barcelona, ​​der dækker lidt mere end hundrede meter gåtur, hvor de er altid villige til at imødekomme lystbåde af enhver længde.