Bolig i hjertet af COLLSEROLA

Hurtigt resume

Reference:
B03883SQ
Beliggenhed
08001
Barcelona
Spanien
Pris
2.800.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
800 m2
Grund:
5000 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Boliger for rolige omgivelser i et miljø midt i naturen i Parc Natural de Collserola, kaldet Sargantana, navnet som blev tilskrevet ham af sin egen ejer. Huset er arkitektens arbejde Joan Bassegoda Nonell ligger i en perfekt enklave med en afstand på kun 15 minutter fra Barcelona, ​​en by med alle tjenester i en kosmopolitisk by. Ved siden af ​​Sant Gervasi Tennis Club, 10 minutter fra Sant Cugat Golf Course ...... en af ​​de vigtige byer for sit emblematiske kloster Sant Cugat del Vallés fra det 10. århundrede.
Fra sin majestætiske indgang er det Det adskiller spisestuen, hvorfra du har adgang til en overdækket veranda med enestående orientering og uovertruffen udsigt over huset og dets store pool med udsigt over golfbanen i afstanden, Can Cullas og spektakulær havudsigt. På samme etage er køkkenet med adgang til husets tårn, der består af to etager. Den første er dedikeret til et musikrum, der har sin form til en accentueret akustisk. Det fører os til en trappe, hvor vi finder et vindue fra hvor lysets stråler rammer, passerer lys af forskellige farver, der giver plads til rummet gennem den gamle murstenskuppel, der skaber plads til inspiration og skrivning. Herfra kan du få adgang til den arkitektoniske stil golf med buede buede tage.

På nederste etage er der tre suittes, en af ​​dem skriver lejlighed med bibliotek og stort hvilested. Huset har en stor vinkælder med stor kapacitet til at indsamle og smag et stort udvalg af vine.
Husets haver har flere tilstødende bygninger som et stort spillerum med integreret grill, hvor man kan lave smukke fester og familie måltider, legeplads med gynger og glide skabt fra bjerget selv fører disse os til stallen, hvor den ligger en blok med kasser til 3 heste samt omklædningsrum til servicen. Garage til 6 biler.