Historie

105 år erfaring!

Coldwell Banker er et af verdens stærkeste ejendomsmæglernet og førende inden for salg af ejendomme i luksusklassen via Coldwell Banker Previews International. Dette firmas lederskab, nyskabelser og succes går tilbage til 1906 i San Francisco. Efter et ødelæggende jordskælv, fik en ung ejendomsmægler ved navn Colbert Coldwell øjnene op for behovet for at kunne råde over seriøse, professionelle og pålidelige ejendomsydelser for at kunne få genopbygget San Francisco som by igen. Efter nogle år stødte Benjamin Arthur Banker sig til dette erhvervseventur for senere at blive partner i Coldwell´s firma.

Siden dengang har Coldwell Banker netværket bevæget sig langt ud over de amerikanske grænser og er nu tilstede i mere end 51 lande.

Coldwell Banker var den første ejendomsmæglerkæde, der offentliggjorde en hjemmeside på nationalt plan, den første til at udsende videoer over sit ejendomskatalog på internettet, til at skabe applikationer på de sociale netværk og til iPad-apparater, og til at designe sider, der er kompatible med mobiltelefoner.

Vi er anderledes, og dette gør os enestående
Vi er overbeviste om, at kernen i vores aktiviteter består af den højt professionelle og personlige rådgivning, som vi yder, samt at vi tilbyder en service, der er tilført en betydelig ekstra værdi, og at vi skaber et forhold baseret på en unik tillid mellem os og vores kunder, såvel ejere som købere. I dag hviler vores succes på 83.000 rådgivere fra over 3.100 agenturer fordelt på 5 kontinenter.

3 førende firmamærker
Med opbakning fra vores førende netværk, der er bygget op omkring 3 forskellige firmamærker, kan vores rådgivere tilbyde Dem et stort udvalg af ejendomme, som passer til Deres specifikke boligsøgning.

  • COLDWELL BANKER
    Ejendomsmæglerfirmaet, der står til tjeneste for at pleje Deres formue. Et ejendomsmæglerfirma, der er specialiseret i lejligheder og familieboliger, og som henvender sig til de fordringsfulde kunder, der søger efter huse og lejligheder af høj kvalitet og med en super beliggenhed.

  • COLDWELL BANKER PREVIEWS INTERNATIONAL
    Ejendomme i kategorierne Prestige, Høj Standard og Premium. En international branche, der henvender sig et exceptionelt klientel, der søger exceptionelle ejendomme.

  • COLDWELL BANKER COMERCIAL
    Specialiseret i mæglervirksomhed i forhold til selskaber og investorer, der søger en global partner med tilstedeværelse i over 50 lande.